Bjørgålia Hyttefelt, Grong

69-79m² / 4 soverom / Hytter

2 solgt og 1 reservert!

Bjørgålia, vårt første hytteprosjekt!

Vi har gleden av å presentere 10 prosjekterte fritidshytter på selveiertomt i Bjørgan. Hyttene blir liggende ca. 700 m fra nærmeste heistrase – Paradisheisen – derfra er det fritt videre innover Geitfjellet eller nedfart langs de øvrige løypene. Grong skisenter har et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller randonee nedover fjellsidene. Om du foretrekker å legge i vei innover viddene med ryggsekk og turski, eller gå langrenn på skistadion, har du ca. 50 km med oppkjørte løyper til disposisjon. 4 heiser tar deg opp i bakkene, og du har hele 15 nedkjøringsalternativer fra lett til krevende nedkjøringer. Egen Terrengpark med mange elementer, rails, kuler og hopp. Barnebakken er den letteste bakken, og er på 170 m. Den lengste bakken er Sirituvløypa på ca. 1900 m. Store deler av de familievennlige bakkene er lyssatt med flombelysning.


Med skianlegg, gode turområder sommer som vinter er dette plassen for enhver aktiv familie som drømmer om et fristed på fjellet.

Hyttene leveres med eiendomstomt og utvendig bod for praktisk lagring av ski og annet turutstyr. Oppføres på støpt plate med hems og enkelte hytter vil få sokkel grunnet terrenget. To forskjellige størrelser på ca. 69 kvm og 79 kvm BRA totalt. Hovedplanet takoverbygd inngangsparti med utvendig bod, hall, bad/vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue og en praktisk tv- stue. Hemsen innehar 2 soverom med egen adkomst fra hovedplan til det enkelte rom. På den største hytten får du i tillegg en liten tv-stue på hems. Moderne løsninger blandet med stående trepanel og lyse listverk/omramminger. Hyttene leveres nøkkelferdig med bla. hvitevarer på kjøkken, vedovn med stålpipe m.m.

Pris 69 m2 fra kr. 2 750 000,- til 3 250 000,-

Pris 79 m2 fra kr. 2 950 000,- til 3 450 000,-Meld interesse ›